August 27, 2009 (?)
Dream Kitty was in Race #1 The #3 horse and won driving away in 2:00.3
Look for her at Vernon Downs or Yonkers next week.
She is getting ready for stakes races upcoming.
<TABLE id=tabData style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; WIDTH: 865px; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px" cellSpacing=0 cellPadding=0 summary="" border=0><TBODY><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR class=datagrid vAlign=top align=left><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=chartheaderinfo><TD class=chartheaderinfo style="HEIGHT: 20px" vAlign=top align=left colSpan=3>
RACE 1 - Saratoga Harness - NY - August 26, 2009</TD></TR><TR class=chartheaderinfo><TD class=chartheaderinfo style="WIDTH: 90px; HEIGHT: 20px" vAlign=top align=left>
Conditions:</TD><TD class=chartheaderinfo style="WIDTH: 755px; HEIGHT: 20px" vAlign=top align=left>Fillies & Mares, 5 Year Olds & Younger NW 1 Pari-mutuel Race Lifetime</TD><TD class=chartheaderinfo style="WIDTH: 20px; HEIGHT: 20px" vAlign=top align=right> </TD></TR><TR class=chartheaderinfo><TD class=chartheaderinfo style="HEIGHT: 20px" vAlign=top align=left colSpan=3>
Gait: Pace
Purse: $4,600
Class: FMNW1PMLT
Distance: 1 mile
Track Cond: FT
Temp-Allow: 68-0
Off Time: 7:23 PM</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR class=datagrid vAlign=top align=left><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=middle>HN</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 140px" vAlign=center align=left> Horse</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 30px" vAlign=center align=left> PP</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 60px" vAlign=center align=left> 1/4</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 60px" vAlign=center align=left> 1/2</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 60px" vAlign=center align=left> 3/4</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 60px" vAlign=center align=left> Str</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 70px" vAlign=center align=left> Finish</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 45px" vAlign=center align=middle>Actual</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 30px" vAlign=center align=middle>LQ</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 40px" vAlign=center align=middle>Odds</TD><TD class=chartheaderwithbottom style="WIDTH: 120px" vAlign=center align=left> Driver</TD><TD class=chartheaderendwithbottom style="WIDTH: 120px" vAlign=center align=left> Trainer</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD colSpan=12></TD></TR><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 14px" vAlign=top align=middle>3</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=top align=left>
Dream Kitty</TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=left> 2</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 2°/2</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 1/1Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 2/Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 1/1</TD><TD style="WIDTH: 70px" vAlign=top align=left> 1/1H</TD><TD style="WIDTH: 45px" vAlign=top align=right>2:00.4 </TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=middle>30.1 </TD><TD style="WIDTH: 40px" vAlign=top align=right>1.85 </TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Brian Cross</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
John Mongeon</TD></TR><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD style="HEIGHT: 3px" colSpan=12></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD colSpan=12></TD></TR><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 14px" vAlign=top align=middle>2</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=top align=left>
Choppy Waters</TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=left> 1</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 3/2Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 3/2T</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 5/3Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 2/1</TD><TD style="WIDTH: 70px" vAlign=top align=left> 2/1H</TD><TD style="WIDTH: 45px" vAlign=top align=right>2:01.0 </TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=middle>29.4 </TD><TD style="WIDTH: 40px" vAlign=top align=right>7.30 </TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Wally Hennessey</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Dan Hennessey</TD></TR><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD style="HEIGHT: 3px" colSpan=12></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD colSpan=12></TD></TR><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 14px" vAlign=top align=middle>5</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=top align=left>
Nuttin But Trouble</TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=left> 4</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 6/8</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 6/6</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 3°/1Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 3/1T</TD><TD style="WIDTH: 70px" vAlign=top align=left> 3/2H</TD><TD style="WIDTH: 45px" vAlign=top align=right>2:01.1 </TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=middle>30.2 </TD><TD style="WIDTH: 40px" vAlign=top align=right>5.20 </TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Jim Devaux</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
David Cornachione</TD></TR><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD style="HEIGHT: 3px" colSpan=12></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD colSpan=12></TD></TR><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 14px" vAlign=top align=middle>4</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=top align=left>
Harmony Shuttle</TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=left> 3</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 1/2</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 2/1Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 4/1T</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 4/3Q</TD><TD style="WIDTH: 70px" vAlign=top align=left> 4/4</TD><TD style="WIDTH: 45px" vAlign=top align=right>2:01.3 </TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=middle>30.3 </TD><TD style="WIDTH: 40px" vAlign=top align=right>7.50 </TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Henry Westbrook III</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Henry Westbrook III</TD></TR><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD style="HEIGHT: 3px" colSpan=12></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD colSpan=12></TD></TR><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 14px" vAlign=top align=middle>8</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=top align=left>
Donna J</TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=left> 7</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 5/6Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 5°/4H</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 1°/Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 5/13Q</TD><TD style="WIDTH: 70px" vAlign=top align=left> 5/21</TD><TD style="WIDTH: 45px" vAlign=top align=right>2:05.0 </TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=middle>34.2 </TD><TD style="WIDTH: 40px" vAlign=top align=right>*1.35 </TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Denis St Pierre</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Colin Johnson</TD></TR><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD style="HEIGHT: 3px" colSpan=12></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD colSpan=12></TD></TR><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 14px" vAlign=top align=middle>6</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=top align=left>
Determined Norma</TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=left> 5</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 4/4Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 4/4Q</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 6/6</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 6/17Q</TD><TD style="WIDTH: 70px" vAlign=top align=left> 6/25</TD><TD style="WIDTH: 45px" vAlign=top align=right>2:05.4 </TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=middle>34.0 </TD><TD style="WIDTH: 40px" vAlign=top align=right>32.50 </TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
James Allen</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
David Allen</TD></TR><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD style="HEIGHT: 3px" colSpan=12></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD colSpan=12></TD></TR><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 14px" vAlign=top align=middle>7</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=top align=left>
Dandy Jo</TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=left> 6</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 7/10</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 7/8H</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 7/9H</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> 7/25Q</TD><TD style="WIDTH: 70px" vAlign=top align=left> 7/38</TD><TD style="WIDTH: 45px" vAlign=top align=right>2:08.2 </TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=middle>36.0 </TD><TD style="WIDTH: 40px" vAlign=top align=right>42.75 </TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Brian Mattison</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Adrian De Vaux Jr</TD></TR><TR class=datagriditem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD style="HEIGHT: 3px" colSpan=12></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD colSpan=12></TD></TR><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 14px" vAlign=top align=middle>1</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=top align=left>
Bacon Hill Buna</TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=left> SCR</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> LM</TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> </TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> </TD><TD style="WIDTH: 60px" vAlign=top align=left> </TD><TD style="WIDTH: 70px" vAlign=top align=left> SCR</TD><TD style="WIDTH: 45px" vAlign=top align=right> </TD><TD style="WIDTH: 30px" vAlign=top align=middle></TD><TD style="WIDTH: 40px" vAlign=top align=right> </TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left></TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=top align=left>
Scott Mongeon</TD></TR><TR class=datagridaltitem><TD class=chartheaderleft style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 3px"></TD><TD style="HEIGHT: 3px" colSpan=12></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 10px"></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR class=datagrid vAlign=top align=left><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=chartfooter><TD class=chartfootertime style="WIDTH: 60px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=left>Time: </TD><TD class=chartfootertime style="WIDTH: 50px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=right>29.2</TD><TD class=chartfootertime style="WIDTH: 50px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=right>59.4 </TD><TD class=chartfooterquartertime style="WIDTH: 50px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=left>(30.2)</TD><TD class=chartfootertime style="WIDTH: 50px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=right>1:30.3 </TD><TD class=chartfooterquartertime style="WIDTH: 50px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=left>(30.4)</TD><TD class=chartfootertime style="WIDTH: 50px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=right>2:00.4 </TD><TD class=chartfooterquartertime style="WIDTH: 50px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=left>(30.1)</TD><TD class=chartfooter style="HEIGHT: 20px" vAlign=center align=left> </TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 10px"></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR vAlign=top align=left><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR><TD class=chartwpsheader style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=middle>HN</TD><TD class=chartwpsheader style="WIDTH: 140px" vAlign=center align=left> Horse</TD><TD class=chartwpsheader style="WIDTH: 120px" vAlign=center align=left> Driver</TD><TD class=chartwpsheader style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right>Win </TD><TD class=chartwpsheader style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right>Place </TD><TD class=chartwpsheaderend style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right>Show </TD><TD class=chartwpsitem> </TD></TR><TR class=chartwpsitem><TD style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=middle>3</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=center align=left>
Dream Kitty</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=center align=left>
Brian Cross</TD><TD style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right>5.70 </TD><TD style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right>2.70 </TD><TD style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right>2.50 </TD><TD class=chartwpsitem> </TD></TR><TR class=chartwpsaltitem><TD style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=middle>2</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=center align=left>
Choppy Waters</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=center align=left>
Wally Hennessey</TD><TD style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right> </TD><TD style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right>6.10 </TD><TD style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right>4.10 </TD><TD class=chartwpsitem> </TD></TR><TR class=chartwpsitem><TD style="WIDTH: 30px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=middle>5</TD><TD style="WIDTH: 140px" vAlign=center align=left>
Nuttin But Trouble</TD><TD style="WIDTH: 120px" vAlign=center align=left>
Jim Devaux</TD><TD style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right> </TD><TD style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right> </TD><TD style="WIDTH: 50px" vAlign=center align=right>3.90 </TD><TD class=chartwpsitem> </TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 10px"></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR vAlign=top align=left><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR><TD class=chartexoticheader style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=left> Wager Type</TD><TD class=chartexoticheaderend style="WIDTH: 340px" vAlign=center align=left> Numbers/Payouts</TD><TD class=chartexoticitem> </TD></TR><TR class=chartexoticitem><TD style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=left> Exacta</TD><TD style="WIDTH: 340px" vAlign=center align=left> (3-2 $21.40)</TD><TD class=chartexoticitem> </TD></TR><TR class=chartexoticaltitem><TD style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=left> Trifecta</TD><TD style="WIDTH: 340px" vAlign=center align=left> (3-2-5 $105.50)</TD><TD class=chartexoticitem> </TD></TR><TR class=chartexoticitem><TD style="WIDTH: 100px; HEIGHT: 20px" vAlign=center align=left> Superfecta</TD><TD style="WIDTH: 340px" vAlign=center align=left> Refunded</TD><TD class=chartexoticitem> </TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 10px"></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR vAlign=top align=left><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=chartwinner><TD style="WIDTH: 70px; HEIGHT: 20px" vAlign=top align=left>1st</TD><TD style="WIDTH: 795px" vAlign=top align=left>
Dream Kitty (3, M
Dream Away -
Catatonic -
No Nukes)
Registered Owner(s)/Lessee(s):
Joseph Ambrose - NY,
Joseph Ambrose - NY,
Michael Rossi - NY
Breeder(s):
Winbak Farm - MD</TD></TR><TR class=chartwinner><TD style="WIDTH: 70px" vAlign=top align=left>**</TD><TD style="WIDTH: 795px" vAlign=top align=left>
View Top 3 Finishers (+)</TD></TR><TR class=chartwinner><TD style="WIDTH: 865px" vAlign=top align=left colSpan=2><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=chartwinner><TD style="WIDTH: 70px; HEIGHT: 20px" vAlign=top align=left>2nd</TD><TD style="WIDTH: 795px" vAlign=top align=left>
Choppy Waters (5, M
Three Wizzards -
Romancing The Sea -
Beach Towel)
Registered Owner(s):
George Smith - NY
Breeder(s):
Winbak Farm - MD</TD></TR><TR class=chartwinner><TD style="WIDTH: 70px; HEIGHT: 20px" vAlign=top align=left>3rd</TD><TD style="WIDTH: 795px" vAlign=top align=left>
Nuttin But Trouble (3, M
Allamerican Ingot -
Ballroom Bliss -
Presidential Ball)
Registered Owner(s):
David Cornachione - NY
Breeder(s):
John Kuhns - OH</TD></TR></TBODY></TABLE>
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 10px"></TD></TR><TR><TD align=left><TABLE style="BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center summary="" border=0><TBODY><TR vAlign=top align=left><TD vAlign=center align=left><TABLE style="WIDTH: 865px; BORDER-TOP-STYLE: none; BORDER-RIGHT-STYLE: none; BORDER-LEFT-STYLE: none; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-BOTTOM-STYLE: none" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left summary="" border=0><TBODY><TR class=chartclaims><TD style="WIDTH: 70px; HEIGHT: 20px" vAlign=top align=left>Scratched:</TD><TD vAlign=top align=left>
Bacon Hill Buna (VET LM)</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>